PELURIT

Pörssipelurit ovat oppineet taistelemaan. Ne pienpelurit. Varsinkin suursijoittajia, manipuloijia, vastaan. Ovat itse ryhtyneet manipuloimaan. Ja sekös on paha tikki. Onko odotettavissa vastaveto.

Kukaan ei vain tiedä missä mennään. Ei edes Arno Juutilainen. Kaikilla on talouden kanalosauva käytössä. Tai valkoinen keppi, merkkinä sokeudesta. Varsinkin keskuspankilla.

Järki on ottanut lomaa tai sille ei ole nyt käyttöä. Kaikilla on kuitenkin hätä sijoituksistaan. Suunnitelmat eivät toteudu. Ns. lyhyeksimyynnit. Kurssit ovat liian korkealla kun realitalous on sammuksissa. Eikä nosta kursseja terveesti.

Pieniä sijoittajia ajetaan maksajiksi, mutta nekin haluavat rikastua. Mutta kuka tekee työt. Siis oikeat työt. Ei korttien jako vaan oikea työ. No. kiinalaiset vielä ja muutkin Aasian maat. Tai niiden kansalaiset.

Voiko joku roikkua ilmassa. Vastaus, kyllä voi. Pörssikurssit. Onneksi kukaan ei tiedä minkä varassa ne roikkuvat. Saattavat muuten vain leijua. Mutta se tiedetään, että leijuvat. Tarkempaa tietoa vain arvaillaan. Ja sekös hermostuttaa. Suorastaan sapettaa. Varma helppo tulo on muuttunut epävarmaksi ja jopa tappion mahdollisuudeksi.

Kommentointi on suljettu.

css.php