PETOS NIMELTÄÄN OIKEUSVALTIOPERIAATE.

EU ei itse noudata oikeusvaltioperiaatetta. Kiertää omat sääntönsä enemmistön tuella. Eli enemmistö hyväksyy sääntöjensä rikkomisen.

Eero Heinäluoma sosiaalidemokaratia ja Henna Virkkunen kokoomuksesta (mepit), eivät huomanneet kannattavansa vääryyttä, oikeusvaltioperiaatteella. EU keskittää valtaa itselleen. Ja siinä mukana olevat mepit nauttivat Euroopan laajuisesta vallastaan ja ovat siksi helppoja johdatettavia vähällä ohjauksella. EU ei perustu ainakaan suoruudelle. EU kiertääsi Heinäluoma, Virkkusen mukaan ottamalla velan 25 jäsenmaan nimissä. Mutta, mutta, silloinhan se ei olisi EU:n velkaa. Vaan näiden jäsenmaiden erillinen velanotto. Jos velka taas nimettäisiin EU-velaksi olisi se oikeusvaltioperiaatteen vastainen.

EU:n johtoajatus näyttää olevan: Teen niinkuin sanon, eikä niin kuin itse teen.” EU:ta ei voi ainakaan suoruudesta moittia.

EU:n velantotto koronaviruksen haittojen paikkaukseen oli laiton toimi. Ja muutenkin se oli moraalia höllentävä teko. Mutta nyt se syyttää Unkaria ja Puolaa oikeusvaltioperiaatteen rikkomisesta. Kannattaa huomioida ettei EU ole moittinut kyseisiä maita vaalivilpistä. Eli Unkarin ja Puolan kansat ovat äänestäneet vapaissa vaaleissa nykyiset johtajat ja heidän politiikkansa. Kyllä demokratia hoitaa asian. Siihen pitäisi EU:n luottaa ja sitähän se toitottaa kestäväksi ratkaisuksi ainakin Ameriikalle.

KAKSINAISMORAALIA. Eivätkä edes häpeä. Tai eivät ymmärrä hävetä. Mutta kysehän onkin EU:sta ja sen epämääräisistä vallan keskittämisen tavotteista. EU:lle riittäisi vapaakauppa tehtäväksi. No, kyllähän siinäkin löytyisi vilppimahdollisuus.

Jätä kommentti

css.php