ILMAISMAINONTA

Lehdistö itse määrittää kiinnostuksensa kohteet. Tai oletta mitkä ovat tilaajalle kiinnostavia. On oletettu, että vapaa-aika, viihde, kulttuuri ja urheilu kannattaa pitää näyttävästi esillä. Nämä saavat palstatilaa.

Oikea työnteko ja tuotanto jää tiedotusvälineissä pimentoon. Ettei vain mainosteta ja anneta työnteikijöille ja yrityksille ilmaista etua.

Kulttuuri ym. ovat samalla tavalla bisnestä, mutta ne saavat ilmaista mainosta ja lehdistö huutaa niiden puolesta ilmaista yhteiskunnan rahaa. Aivan ilmaiseksi.

Tilanne on täysin vääristynyt ja koko yhteiskunta valtio mukaan lukien kärsii siitä. Nyt olisi aika panna hösseliksi yhteisin ponnistuksin. Olemme nyhvertäneet jo riittävän kauan ja velkaantuneet roimasti. Eikä loppua näy kun tavaksi on saatu ja yleisesti hyväksytty kuin tämä ilmaismainos tietyille aloille.

Kommentointi on suljettu.

css.php