MEIDÄN KISSA JA POLITIKOT SAMANLAISIA.

Kissaamme ulkoilutetaan narussa. Siinä narun toisessa päässä voi todeta kuinka käy myös poliittissa vaaleissa. Ennen vaaleja olemme, me äänestäjät, kunkkuja. Mutta vaalien jälkeen tilanne on päinvastainen. Siis vaalit ovat se raja.

Meidän kissa taas on todella miellyttävä vielä ulkovella. Mutta ulos päästyään se muuttuu. On itsepäinen ja sähisevä otus, eikä mitenkään ohjattavissa. Tassulla huitaisee mikäli haluaa ohjata.

Ihmetyttää tuo kaupungin päätös olla hakematta korvauksia vahingoista, joita on jo todennäköisesti syntynyt. Mutta tutkimus kuitenkin kesken. No eihän meillä veronmaksajille olekaan mitään virkaa kun vaalit eivät ole juuri nyt esillä. Vaalien alla tullaan esittämään, että kyllähän me olisimme.

Tuo sairaalan allianssimalli. Hinta halpu, mutta ala pieneni. Halpuko oikeasti vai paraniko urakka entisestään. Sellaista esitystä en ole nähnyt, missä todellisuus kerrottaisiin.

Tämä seuraava ei ole kaupungin juttu. Kirjoitin verkkouutisiin kommentin Tiitisen listasta. Muutamat oli ehtineet tykätä kommentistani. Mutta itse kommentit hävisi. Ei näkynyt ainakaan minulle. Arvelin, asiaa enempi tietämättä, listalla olevan useankin puolueen nimiä. Arvelinko oikein. Puolueiden kannattaisi käsitellä hankalatkin asiat. Tämä Valko-Venäjän ja yleensäkin idän malli on pitkän päälle puolueelle itselleenkin haitallinen.

Kommentti artikkeliin “MEIDÄN KISSA JA POLITIKOT SAMANLAISIA.”
  1. Eero Heikkinen sanoo:

    Stadionin korjaus on oiva esimerkki kuinka yhteiskunnan hankkeet menevät. Loppuhinta huimaa päätä. Mutta kukaan ei vastaa ylityksestä. Kaiken huipuksi työn suorittaa ulkolainen työvoima. Alle taksojen. Muutenkin kauko-idän malli on pesiytynyt Suomeen. Päättäjien sidoryhmät on oikeutettuja saamaa etuja. Näyttää vahvasti voiteluaineiden käyttölle. Ties kuinka etäälle Suomesta ne aineet ajautuvat.

    Toriparkin kaavassa pitäminen on yksi tarkasti valvottava osio Hämeenlinnassa. Poliittiset piirit jättävät suhmurointimahdollisuuden tilaisuuden tullen. Millon pääsemme yksittäisten henkilöiden etujen ajamisesta kansalaisten hyvivoinnin ylläpitämiseen ja heidän etuihinsa.

css.php