PAPPIEN ONGELMA

Jatkuvasti on esillä tuo samaa sukupuolta olevien vihkiminen. Niinkuin se olisi mielipdekysymys opin näkökulmasta. Jatkuva keskustelu on vääristänyt papiston näkemykset. He luulevat olevansa avainasemassa. Ja ovatkin kirkon romuttamisessa. Saa nähdä milloin he käyvät käsiksi oppiin, muuttaaksen sen mielipteitään vastaaviksi.

Papit ovat ikuisuuden myyntimiehiä. Elleivät he usko ikuisuuteen ja vääristelevät tuotetta, eivät ole oikealla alalla. Vaihtaisivat ammattia.

Firma joka pitää myyntimiehenä henkilöä, joka asiakkaalle kertoo kuin väärä tuote on, ei pysy kauan markkinoilla.

Näyttää sille, että mitä oppineempi pappi on sitä enemmän hänen pitää esittää omia näkemyksiään. Teologian tohtoriksi ei nykyään taida päästä kertomalla kuinka oikeassa Raamattu on. Saadakseen hatun on vedettävä nykyisestä hatusta omia käsityksiään.

Olen tästä ennenkin kirjoittanut, mutta näyttää olevan pysyvä aihe.

Kommentointi on suljettu.

css.php