OTAPPA SIITÄ SELVÄÄ

Terveysasemien siirrosta käydään neuvotteluja. Siinä eilisen lehden otsikko. Ti 30.7.20. Tavasin jutun pari kertaa. Olen huono ymmärtäjä tai kaupunki oli antanut sekavat tiedot tai kirjoittaja ei ollut aisoista perillä. Kokonaiskuvaa en saanut . Juhani Lehto taisi kirjoittaa samansuuntaista blogissaan.

Kaupungin asioissa pitäisi pyrkiä selkeyteen, jolloin kertaluku riittäisi. Ja meistä se vähäisin tietäisi mistä on kysymys. Voihan olla, että ”hyvä hallintotapa” vaatii asukkaiden ulkopuolistamisen kerronnalla joka ei kerro asiaa. Eikä kukaan ilkeä tunnustaa, ettei ymmärtänyt. Pelottaa joutua leimatuksi. Itse asiassa näin syntyvät joo joo porukat. Näyttävät hartailta kun hartailta pitää näyttää.

Toinen huomio liittyy HäSa:en meilipidesivuun. Se on muuttunut kansan äänitorvesta tittelivetoiseksi. Poliitikkojen ja muiden merkkihenkilöiden pelikentäksi. Muutenkin lehti on muuttunut ”kultturellimäksi”. Jonkunnäköiseksi oudoksi oppaaksi.

Kommentti artikkeliin “OTAPPA SIITÄ SELVÄÄ”
  1. Eero Heikkinen sanoo:

    Joojoo porukoita hallinnot ovat pullollaan. Poliittinen päätöksentekotapa suosii harvainvaltaa. On oltava yksimielinen vaikka olisikin toista mieltä ja metsään mentäisiin. Seuratkaa johtajaa on niitä älyttömämpiä, ehkä armeijaakin, hassumpia tapoja. Ja vielä aikaisten keskuudessa.

    Puolueiden valta on kasvanut liian suureksi ja kukkoasetelma on vääristänyt järkevyyden.

css.php