MIHIN SANNA MARIN PYRKII.

Päivänselvä vastaus. EU ja siellä mitä tärkeämmälle paikalle. Yhteiset velat EU-maiden kanssa ovat se pääsymaksu, jonka kansamme joutuu tuosta pyrkimisestä maksamaan. Tämä ei ole veikkaus. Tämä on 99.9 %:sti varma tieto poliittisen nenän tuottamana. Meni kuitenkin muutama tunti asian oivaltamiseen.

Onko mitään tehtävissä, kun Niinistökin näytti Kultarantakeskustelun lopussa vaikenevan kannastaan. Tai ainakin puheillaan vesitti alussa julkituomansa kannan. Suojanneeko edes perustuslaki meitä poliittisilta pyrkyreiltä. Perustuslakiamme on jo loukattu. Se on huono merkki kansamme kohtaloa ajatellen.

Katse on nyt käännetty Kulmuniin. Onko hänellä kanttia torpata meille suunniteltu vahinko. Hallituskaan ei ole sen arvoinen, että yhteisiin velkoihin mentäisiin.

2 kommenttia artikkeliin “MIHIN SANNA MARIN PYRKII.”
  1. Eero Heikkinen sanoo:

    Jos Marin tulee käyttämään kansamme rahoja mahdollisten pyrkimystensä tueksi, voiko EU:aan luottaa häneen. Vai onko niin, että EU:ssa tällaiset temput luetaan eritysiosaamikseksi ja siis hyödyllisiksi. Ja henkilö sopivaksi orgasnisatioon.

  2. Eero Heikkinen sanoo:

    Joskus tuo kansansuosio voi nousta sietämättömälle tasolle. Voi käydä mielenpäälle laskua pelätessä. Pitäisi aina olla nousua. Jos se näyttää olevan henkilökohtaista ansiota on tilanne jonkinlainen vaiva ja mielenrasite. Asioiden hoidon haittakin.

css.php