POLITIKKOJEN PUSSAILUT

Meidän tuore pääministeri näytti kuinka osaava hän onkaan kierrellessään pussailemassa ministerineuvoton kokouksessa. Iljettävä tapa kommunismista, jossa piti näyttää ystävyyttään vaikka millä konstilla. Pohjois-Koreassa on taputuksen malli vastaava. Kaikkien pitää näyttää innokkuuttaan johtajalle taputtamalla määräysten mukaisesti ja näkyvästi. Henkensä pitimiksi.

Meillä se on asemansa säilyttämiseksi. Tai uusien pitävämpien yhteyksien luomiseksi. Verkostoitumaan. Tuleekohan koronavirus pysäyttämään tämän ilmiön. Tarpeetonta käsipäivätervehtimistäkin on usein kehotettu välttämään.

Voihan se olla,että näihin EU:n huipputilaisuuksiin tullaan lääkärintarkastuksen kautta. Ikäänkuin kutsuntaviranomainen katsoo kelpoisuuden kokoukseen.

Kommentointi on suljettu.

css.php