HYVÄÄ JOULUA JA UUTTA VUOTTA KAIKILLE.

Aitoa ja alkuperäistä.

2 kommenttia artikkeliin “HYVÄÄ JOULUA JA UUTTA VUOTTA KAIKILLE.”
 1. Sue se vaan jaksat edellenkin kijoitella tyhjille seinille sekä kommentoida juttujasi itse, kun kukaan muukaan ei ole siitä kiinnostunut?, Ja nyt vuoden vaihteen jälkeen kommentoinikin on näemmä estetty?
  No, siis vastasn tähän ketjuun siksi ettei se ole mahdollista enää 1.1.2020 päiväyksen jälkeisiin..
  Vaikuttaapa hieman siltä, että Jannen radiobisnekset ja blogibisnekset ovat ajautumassa konkkaan.
  No ihan se ja sama..
  Mutta vituttaahan se, toisaalta, mutta niinhän se on, että jos upeaa ahnehtimaan liikoja, niin saattaa jäädä luu vetäjän/vedättäjän käteen???

  Mutta oli kuinka oli, hyvää joulua ja onnellisempaa uutta vuotta sinuille, Eero, netti-blogi-ystäväni!

  Minä en enää kommentoi mitään , tällä kuolemaan tuomitulla palstalla.-!

  Melkein viisaampaa olisi jos vaikka sähköpostiteltaisiin terveisiä ja mielipiteiden vaihtoa yksityis-sähköpostitse ?
  Tai sitten voitais tehdä maailmanparannus-treffit jonnekin ja pyytää, vaikkapa Ekku mukaan kolmanneksi, niin voitaisiin saada vaikka nyrkkitappelukset aikaan?((siis vitsi-vitsi)) Oikeesti… Jotain täytyis keksä, jotta tavallisen kansalaisenkin ääni kuuluisi muuallakin, kuin vaalikarjan laskennassa!

 2. Eero Heikkinen sanoo:

  Kiinnostaa missä olet kirjoittelemassa vai oletko lopettanut koko touhun. Ihmettelin myös mitä et saa kommentoida. Eli mistä Sinut on suljettu ulos. Muuten, et ole aivan oikeassa seinille kirjoittamisesta. Aina tuntuu olevan kiinnostuneita, niinkuin minäkin ole kiinnostunut erilaisista mielipiteistä. Henkitoreissahan tämä blogi on varsinkin entiseen verrattuna. Muutama hyvä kirjoittaja laittaa silloin tällöin asioitaan ja ajatuksiaan esille.

  En itse asiassa kommentoi omia kirjoituksiani, vaan lisäilen ajatukseen uusia elementtejä, niinkuin jatkokertomuksissa on tapana. Pane sähköpostiin aatoksiasi ja missä kirjoituksinesi liikut. Olen nykyisin kommentoinut muutamien poliittisten puolueiden sivuilla päiväkohtaisia tapahtumia.

css.php