KAIKENNÄKÖISTÄ PIENTÄ NAPOSTELTAVAA.

ALUKSI TÄYTYY MAINITA, ETTÄ BLOGISSA ON TÄNÄÄN ELOA. Mutta työmiehiä on vielä liian vähän, kuten sanassa sanotaan. Mielenkiintoista luettavaa.

Maailma seilaa keskivertona, tai niukin naukin siedettävänä. Syynä on politiikka. Puolueiden omat tavotteet. Demokratia pukkaa siis huonoa laatua. Vaikka meillä olisi ihmiskuntana älliä priimaankin. Se oikea muoto on vielä löytämättä. Demokratia oli alussa hyvä, mutta pikku porukoiden omahyväiset tavotteet vesittää demokratian mahdollisuuden.

Kun jälleenrakennetaan särkemisen jälkeen, ihmiskunta ja kansat ovat parhaimmillaan. Mutta kun on saatu valmista tiet eroavat. Omiin pohjattomiin pusseihin puhaltajat saavat yliotteen. Ansainta on jäänyt päällimmäiseksi.

EU:LLA SAATTAA kalikka kalahtaa omaan nilkkaan, mikäli brexit-jäykkyys saa jatkoa. Jäsenmaita alkaa pelottaa liika sidonnaisuus ja ulospääsyn hankaloittaminen. Ennen pitkää kansat haluavat vapautua liian tiukasta otteesta. Aina on käynyt niin ja tulee vastakin käymään. Vuosia kestävässä juoksussa kehitystä ei havaita riittävän ajoissa. Varsinkin vallanpitäjillä on huono huomiokyky. Vaivasta kärsivät ovat näkökykyisempiä. Heidän ärsytyskynnyksensä on aina nousujohteinen. Tai pikemminkin aleneva. Kynnys.

AVARUUSTUTKINNAN SUURIN HYÖTY on ehkä näkemyksen syntyminen yhdestä ainoasta maapallosta. Meillä ei ole muita vaihtoehtoja, todellisuudessa. Muut planeetat ovat asuinkelvottomia ja mahdolliset muut hyvät ovat liian kaukana tunnetuille nopeuksille. Älkäämme kapistelko keskenämme tuhoanalla ainoan oman pesämme.

Sadat pakkasasteet ja polttavat kuumuudet vaativat hurjaa energiankäyttöä sopivan asuinolosuhteen järjestämiseksi.

Maailman johtajat katsokaa mielikuvissanne avaruudesta käsin olosuhteitamme, oikean asenteen löytämiseksi. Tai läheteään nämä jepet opintomatkalle vaikka kuuhun muutamaksi kuukaudeksi.

Kommentointi on suljettu.

css.php