MIKSI VAIN TAVALLINEN IHMINEN

NYT OLISI KIIREEN VILKKAA

tuotava esille todelliset suursaastuttajat. Mutta hehän ovat päättäjien kavereita ja muuten samantasoisia varallisuuden ja koulutuksen ja asemansa vuoksi. He saattaisivat loukkaantua, ja siitähän syntyisi etujen ristiriita. Etuja ei enää heruisikaan. Päättäjille.

Tuohon sarjaan kautta maailman kuuluvat; Ameriikassa aseenkanto-oikeus, isot veneet, isot asunnot, laajat huvittelunmahdollisuudet, lentomatkat, omat suihkarit, sijoitukset saastuttaviin kohteisiin, veroparatiisit, jotka mahdollistavat valtavat kulutusmahdollisuudet per henkilö.

MUTTA älähän syö lihaa tavallinen kansalainen. MUTTA viritellään vapaakauppaa Etelä-Amerikan maiden kanssa, jotka tuhoavat maapallon keuhkoja juuri lihantuotantoon. Kunnon pihvit parhaisiin ravintoloihin lentorahtina. Mutta kansalainen älä syö lihaa.

MIKSI KIRJOITAN NÄIN?

Ei kansa lähde noudattamaan ohjeita, jos vain sille asetetaan rajotteita jokapäiväiseen elämään ja muut, suuret saavat tuhota mielin määrin ympäristöämme. JÄRJESTYS ON TÄYSIN VÄÄRÄ JA PIKAISESTI KORJATTAVA. JOS POLITIKOT USKALTAVAT???

Luulempa, ettemme selviä tästä ongelmasta. Talouden kasvu vain jatkuu, muuten ei tulla toimeen, eikä ääniä ropise.

Ristiriita on on niin huutava, että saa ihmetellä miksei tämän suurempaa mellakkaa ole asiasta. Siinä olisi mellakka-festareille aihetta. Mutta mellakat ovatkin tarkoitettu vaientamaan ajattelua. Nuoret katsokoot tulia ja keinosavuja, pyrotekniikan tuottamina. Yhteiskunta näitä aktiviteettejä tukee.

Kommentointi on suljettu.

css.php