SÄHKÖNJAKELUN RUTKA HINNANKOROTUS JA MONOPOLIASEMA.

YHTEISKUNTA SALLI MONOPOLIEN SYNNYN MYYMÄLLÄ SÄHKÖYHTIÖT SIJOITTAJILLE. Sijoittajille joille yhtiöt ovat olleet valtavan tuottavia SIJOITUKSINA. NÄMÄ TUOTOT ON SITTEN PERITTY SÄHKÖN KÄYTTÄJILTÄ, JOILLA EI OLE OLLUT MITÄÄN MAHDOLLISUUTTA SUOJAUTUA NS. KUPPAUKSELTA.

TOINEN VIRHE TAI TAHALLISUUS POLITIKOILTA OLI VAATIA SÄHKÖN MYYNTI JA SÄHKÖN SIIRTO ERILLEEN JA VIELÄ ERI YHTIÖIKSI, MUKA KILPAILUN LISÄÄMISEKSI. VOIMME NYT KILPAILUTTAA LILLIPUTTIA. SADASOSASENTEIN.

MIKÄLI SÄHKÖ KOTIINKANNETTUNA OLISI KOKONAAN KILPAILUN ALAISTA, TILANNE JAKELUNKIN OSALTA OLISI HUOMATTAVASTI PAREMPI. SAISIMME SÄHKÖN KOTIIMME HUOMATTAVASTI NYKYISTÄ HALVEMMALLA.

OLEN SITÄ MIELTÄ, ETTÄ MONOPOLIT ON PURETTAVA, JO YHTEISKUNTAMME JA OIKEUSKÄSITYKSEMME TAKIA JA PIKAISESTI. MUILLA TOIMINNAN ALUEILLA MONOPOLIEN SYNTY ESTETÄÄN JOPA LAILLA. MIKSEI SÄHKÖN JAKELUSSA. YHTEISKUNTA TEKI TYHMÄN VIRHEEN. YHTEISKUNNAN ON SE KORJATTAVA VAIKKA KUINKA HÄVETTÄISI. JA TEKISI MIELI OLLA HILJAA.

KUKA TEKEE LAKIALOITTEEN. NIMIÄ VARMASTI KERTYY HETKESSÄ. ÄRTYMYS ON NIIN SUURTA JA TARVE MONOPOLIEN PURKAMISEKSI VALTAVA. MIKSI MAKSAMME KANSAINVÄLISILLE SIJOITTAJILLE KOHTUUTTOMIA VOITTOJA SIITÄ JOKA ON YHTEISKUNTAMME ELINEHTO. SÄHKÖ. PANNAAN POLITIKOT TIUKILLE.

SIJOITTAVAT LAITTAVAT YRITYKSENSÄ MYYNTIKUNTOON JA RAHASTAVAT. OSTAJA PERII TAAS MEILTÄ MAKSAMANSA YHÄ KASVAVAN KAUPPAHINNAN JAKELUMAKSUINA. JA HYVINÄ VOITTONA.

ASIANAJOTOIMISTO SAISI HYVÄÄ MAINETTA LAKIALOITTEEN KÄYNNISTÄMISESTÄ.

Kommentti artikkeliin “SÄHKÖNJAKELUN RUTKA HINNANKOROTUS JA MONOPOLIASEMA.”
  1. Eero Heikkinen sanoo:

    Sähkön jakeluyhtiön hinnankorotus saattaa olla omistajanvaihdoksen valmistelua. Korotuksella saadaan nostettua tulosodotuksia ja se nostaa puolestaan yhtiön myyntihintaa. Saattaapa olla niinkin, että samat yhtiömiehet ovatkin uusia omistajia. Kohonneelle pääomalle on pakko saada enemmän tuottoa ja jakeluhintaan voi nostaa tällä perusteella yhteiskunnan valvonnasta huolimatta tai juuri yhteiskunnan valvonnan tähden. Yhteiskunta siunaa kaikki kustannusten lisäykset, vaikka ne olisivat keinotekoisia, rahastusmekanismeja.

    Liialliset hinnankorotukset saattava kääntää kansan eli kuluttajien mielet kielteisiksi yhteiskuntaa ja myös monopolia kohtaan.

    ME SUOMALAISET OLEMME LIIAN KILTTEJÄ MAKSAMAAN KAIKEN MITÄ MEILTÄ VAIN KEHDATAAN PYYTÄÄ. EIKÄ POLITIKOT VAIVAUDU KANTAMAAN MEIDÄN KUSTANNUKSISTAMME MITÄÄN HUOLTA. OVAT VAIN HILJAA. KYLLÄ NE SIITÄ RAHOTTUVAT.

    ÄLKÄÄMME RAUHOTTUKO. OTETAAN ETELÄ-EUROOPPALAISISTA MALLIA. VAADITAAN.

css.php