DEMOKRATIA JA MARKKINATALOUS OVAT TEHOKKAITA

KORVAAKO AVARUUSJOUKOT DEMOKRATIAN

Estämään ilmatonmuutoksen torjumisen. Tehoa riittää saastuttamiseen. Olemme rakentaneet yhteiskunnan, jota on vaikea hillitä tai vielä vaikeampi muuttaa. Että lämmintä tulee riittämään vaikka kaikille jääkarhuille.

Ei pystytä asettamaan riittäviä esteitä ympäristömme muuttumiselle, kun valtaan pääsee vain demokratialla ja sallimalla kulutusmahdollisuus. Ei ole uskallusta riittäviin toimiin. Valta maistuu paremmalle.

Etsitään muka ratkaisua, jopa avaruudesta. Ihmiskunta muuttaa ensin kaupunkeihin ja sitten suurimpiin kaupunkeihin ja sitten…

AVARUUSVOIMAT

Suuniteltuja avaruusvoimia kannattaisi käyttää ihmisten lähettämiseksi uusille asuinalueille. Ensin ne, jotka pystyvät maksamaan matkansa. Keräysvaroilla voisi lisätä lähtijöiden joukkoa. Voisi käydä niin, ettei kaikkien tarvitsekaan poistua täältä, koska tilaa alkaisi ollakin riittävästi. Ja köyhä väestöhän tulisi vaähälläkin toimeen. Saastutus päättyisi ja elinolot olisivat pitkäänkin tällä vanhalla pallolla kelvolliset.

Tuollaisia visioitahan meille jo esitetään.

Avaruusvoimat vai avaruusjoukot. Näille joukoille suosittelisin kansainvälistä yhteistyötä, kuten jo nyt käytössä olevaa kansainvälistä avaruusasemaa matkien. Venäjällä on jo omat joukot (puhutaan joukoista, koska ne ovat sotilaalliset). Kiina, Amerikka ja nyt Ranska lähtevät kehittämään omia joukkojaan.

Pystyvätkö nämä joukot poimimaan jopa yksittäiset kansalaiset aseillaan tarvittaessa. Käytettäisiinkö joukkoja huonojen hallitsijoiden poistamiseen ja tehtäisiinkö päätökset YK:ssa vai kunkin kansallisen avaruuskomentajan kabinetissa. Sodankäynti voisi muuttua joukkotuhosta yksittäisten haitallisten poistamiseksi, kun he piipahtavat ulkotiloissa.

Kuinka käy nousemassa olevien poliittisten vastustajien.Voiko valta jäädä pysyväksi. Ja vaalit käyvät tarpeettomiksi.

Kommentointi on suljettu.

css.php