ISIS NAISET JA LAPSET

Ovat sisäpolitiikan pelinappuloita. Hallituspuolueiden pitää ottaa Perussuomalaisten vahva asema. Liiallinen hakuinto saattaa nostaa PS:n kannatusta entisestään. Perussuomalaiset ovat jo nyt suurin galluppuolue.

POPULISMI

On kerrassaan populistista yrittää tukahuttaa populismia populistisin keinoin. Me olemme Eurooppalaisia ja hyljeksityt ovat vain isänmaallisia. Me emme ala hyväksyä teitä mihinkään yhteiseen toimintaan kun te olette tuollaisia. Ja teitä äänestäneetkin ovat millaisia sattuu. Näinhän se vallitseva ajatus EU-meppien keskuudessa menee. Suomennettuna sille lapsellisuuden asteelle, joka EU:ssa vallitsee todellisuudessa. Vaikka sanakäänteet ovatkin paljon hienommat. Kun mepit tuon saman asian ilmaisevat.

Demokratia alkaa näyttää ne heikot puolensa. Kun on riittävä määrä kannatusta ja yksioikoista ajattelua, silloin ei tarvitse tehdä yhteistyötä. Eikä miettiä mihin ollaan menossa. Vastavoimaa ei oteta lukuun eikä heitä kait ole olemassakaan. Ainakin toimitaan siihen malliin.

Liiallinen yksituumaisuus on aina ollut vaaraksi, vaikka se voisi viedä asioita (hyviä asioita) eteenpäin. Liika yksituumaisuus on vielä vaarallisempi kuin yksinvaltius. Yksinvaltiuden voi paremmin havaita ja siihen syntyy aina terve vastavoima. Olemme niin vaarallisella kehityksen uralla. Matkalla kohti sitä keskitettyä valtaa. Emme nytkään enää pysty suojaamaan kansaamme vaarallisista kehityksistä. Keskitetty päätöksentako estää järkevätkin kansalliset ratkaisut.

Isis-lasten ratkaisussakaan ei voida tehdä järkeviä ratkaisuja. Mutta sehän onkin sisäpolitiikkaa, mutta kertoo hallinnostamme paljon.

Kommentointi on suljettu.

css.php