EUROOPPANEIVOSTO SEN ALOITTI

Venäjä sai armon Eurooppaneuvoston silmissä. Sai palata osallistumaan nuevoston kokouksiin. Sehän erotettiin Krimin miehityksen johdosta.

Kyllä Venäjä ja Putin tiesivät kuinka asiat menevät. Eurooppanevostossa rikos vanheni muutamassa vuodessa. Näin Venäjä sai Krimille kansainvälisen tunnustukseen. Krim on nyt osa Venäjää.

Milloinkahan Venäjä siirtää Georgiasta valtaamansa alueet itseensä virallisesti. Nyt se on helppoa.

Aivan pian Venäjälle asetetut talouspakotteet puretaan ja kauppaa tullaan käymään kuin ei mitään olisi tapahtunut. Siis EU purkaa.

Itse asiassa pakotteet ja niillä luotu ilme olikin tarkoitettu Eurooppalaiselle yleisölle. Piti muka paheksua miehitystä. Maailman oikeustaju on noin lyhyt, vaikkakin vain näytelmän muodossa. Kesäteatteriesitys on vain muutaman tunnin illassaan ja vain kesäaikaan. Kansat maksavat näistä teatterilipuista täyden hinnan.

Muistettakoon, että myös Suomelle kuuluvia alueita on Venäjän hallussa. Tuosta ryöstöstä ei kukaan puhu eikä ole puhunut koskaan. Se on maailman silmissä hyväksytty.

Oikea tapa on eristää muiden alueita valloittanut maa pysyvästi kansainvälisestä kaupasta ja muustakin yhteistyöstä. Ja purkaa päätös kun asia on korvausten kanssa oikaistu. Ja vahinkoa kärsinyt maa on korvaukseen tyytyväinen.

Kommentointi on suljettu.

css.php