KUKA KÄYTTÄÄ YLINTÄ PÄÄTÖSVALTAA

Kuten TV-näytelmässä: ”Vain muutaman huijarin tähden.” Olen nyt esitettävän ajatuksen jo moneen kertaan todennut. Vielä kerta kiellonpäälle.

Olemme liian riippuvaisia Kiinan tuotteista ja tuotannosta. Et saa partaasi ajetuksi ilman Kiinalaisen apua. Eikä tuka aamulla käkerry. Tuote voi olla länsimaisittain nimetty. Esim Braun.

Kapitalistinen ahneus on meidät tähän ajanut. Mainittakoon erikseen, että länsimainen kapitalistinen ahneus. Osaa ne jo kiinalaisetkin ahnehtia. Ahneuteen vielä yhdistyneenä länsimaisen hyvinvoinnin aiheuttama nautiskelu tuottaa nyt esillä olevan tuloksen.

Ainut keino pysäyttää Kiinan kasvava mahti on rajoittaa ja jopa lopettaa kiinalaisten tuotteiden osto/tuonti. Juuri ahneuden tähden se ei ehkä onnistu kuin kansalaisten toimesta eli heidän ostolakollaan.

Yhtään valiota tai valtioiden liittymää ei saa päästää ylivaltaan maailmassa. Esittämälläni keinolla Kiinasta tulee säyseä. Jos kauppa ei käy, asenne muuttuu pikaisesti.

Kiina on ollut pitkään länsimaiden alaisuudessa. Luulen sen vaikuttaneet kiinalaisten nykyiseen nousevaan asenteeseen meitä länsimaita kohtaan. Ovathanhe vanha kansakunta. Muun muassa ruudin keksijöitä. Siis ihan oikeasti keksineet ruudin. Ei se halveeraava sanonta ruutinkeksijöistä.

Onko nyt meidän vuoromme alistua tai tulla alistetuksi. Kiinan silkkitie on nähtävä tässä valossa, ilman kapitalistista ahneutta kiinan rahoista. Siinä madossa on sisällä koukku. Eli kiinan rahat ovat liian hyvä ollakseen totta.

KIINA ON JO POLIITTINEN- TALOUDELLINEN JA SOTILAALLINEN MAHTI. HALUAMMEKO ETTÄ NIIN TULEE PITKÄÄN OLEMAAN.

Kommentti artikkeliin “KUKA KÄYTTÄÄ YLINTÄ PÄÄTÖSVALTAA”
  1. Eero Heikkinen sanoo:

    Tunneli Tallinnaan tulee tehdä omin varoin tai jättää tekemättä. Mitä naapurukset eivät kykene tekemään, sitä ei tarvita. Pitää varoa lypsylehmän asemaan joutumista, vaikka kuinka hienoksi lypsettävänä oloa mainostetaankin. Silloin kun Venäjä maanitteli meitä leivän ja voin loppumattomuudella, asia vielä ymmärrettiin. Nyt maanittelu tulee eri oppisuunnasta, kapitalismista,

    Aina on kaikki ismit haistettava ja pysyttävä suomalaisessa ismissä.

    Kiinan levittäytymisen torjunta on mielletty Trumpin hommaksi, ja annettu sen mukainen arvo. Eli pelätään oman arvon menetystä, mikäli on samaa mieltä. Heikossa onkin politiikan ja talouden realismien tunteminen.

    Juku viisas on todennut kuinka vähällä järjellä hallitaan. Siihen voisi lisätä kuinka vaatimattomilla lahjoilla lähdetään jotain ensin mainittua seuraamaan. Hyvät marjat on poimittava sieltä missä niitä kasvaa. Vaikka olisivatkin suolla.

css.php