TULOTASOMME ON RIITTÄMÄTÖN.

Suurelle osalle suomalaisista tulotaso ei riitä kustannustasoamme vastaavien tuotteiden hankintaan. Sempä takia suurin osa kulutushyödykkeistöä valmistetaan kehittyvissä halpamaissa. Tietenkin toivomuksella, että ne pysyivät kustannustasoltaan meille sopivina.

Meille kävisi kuin sille sadun keisarille, mikäli olisimme Suomen kustannustason housujen ja paitojen varassa. Olisimme keisarin kanssa samanlaisessa asussa.

Tästäpä saavat työmarkkinajärjestöt ja politikot jatkaa. Mitä he aikovat tilanteelle tehtä vai ovatko aikomatta.

Olisi siinä kyllä työpaikkoja tarjolla ja kohennusmahdollisuus työllisyysprosenttiin.

Kommentti artikkeliin “TULOTASOMME ON RIITTÄMÄTÖN.”
  1. Eero Heikkinen sanoo:

    Ilmastoa itketään, mutta tavaraa rahdataan maailman ääristä toiseen ääreen ja ovat meille myös liian halpoja. Ei kannata ottaa parsinneulaa käteen. Myös parsiminen on liian kallista. Uuden saa halvemmalla tai ainakin mukavammin ja shoppailu tulee samalla hoidettua. Siis ajan viettäminen, joskus jopa muka ostellessa. Ystävien tai ystävättärien kanssa oheistuotteena kermakakkukahveja nauttien.

    Virren ensimmäinen säkeistö millä tuotantoa on siirretty halpamaihin alkaa: ”Suomessa ei ole kannattavaa tehdä tuotteita” ja kertosäkeistönä kansaa toistaa ja on uskovaista. Niinhän se on, ei kannata. Ainot ja Reinotkin matkaavat ties minne Suomesta ja sitten tuodaan takaisin tuotteena. Asialla on FINlayson. Lieksan kaupunginjohtaja ei osta ulkomailla tehtyjä tossuja. Ei Ainoja eikä Reinoja. Riitäisikö tuon uuden omistajan nimeksi pelkkä layson. Eli jättäisi tuon Fin pois.

    Laysonin lakanat menivät jo homokuvien takia ostopoikottiin ainakin meillä. Käyttäkööt ne joille ne on suunniteltukin. Mikäli joku haluaa poiketa normaaliudesta, sen kun poikkeaa. Ei sitä, kun ei normaaluittakaan tarvitse kaikelle maailmalle julistaa lippuja liehuttaen. Pitääkö kaikilla suuntaumisilla olla oma lippu. Vai tuleeko virallisesta Suomen lipusta normaaliuden tunnuslippu, kun muillakin näyttää olevan omansa.

css.php