OLISIKKOHAN PIENI MALTTI PAIKALLAAN

En puhu nyt vaaleista. Voisi tämä tietenkin liittyä annetuihin ääniin ja siihen mihin ne menevät. Nyt on kyse mustasta aukosta. Nyt ollaan iloisia suhteellisuusteorian täyttymisestä. On löydetty musta aukko, oikein kuvan kanssa. Niin kovalla imuvoimalla varustettu ettei valokaan pääse sieltä karkaamaan.

Entäs jos se onkin entinen tähti. Vain menettänyt valonsa ja ympärillä olevat myös sammumistilassa. Kuinkas se olikaan, ettei yksi pääsky tee vielä kesää.

Toisia yksittäistapauksia luurankoalalta. On löydetty luuranko ja sen ympärille kehitelty tarina kokonaisista ihmisroduista. Heitän tähänkin maallikon, ehkä terveenkin epäilyn. Entäs jos löydetty olikin yksittäistapaus, kun koko hautausmaata ei löytynytkään. Nuihin aikoihin ei ollut lainsäädäntöä muihin sotkeutumisista. Valinnat oli vapaita. Lakimies ja oikeus vaatisi parempia näyttöjä ennen tuomiotaan. Minulla niitä ei ole kumpaankaan suuntaa. Esitän vain vaihtoehdoksi tervettä epäilyä. Keplerit saavat nyt seuraavaksi puheenvuoron.

Kommentointi on suljettu.

css.php