PITÄISKÖ SIJOITTAA KOTIMAISUUTEEN

Mikäli suomalaiset haluaisivat todella rikastua blobalisaatiomiesten syöttämät valmiit ohjeet tulee unohtaa. Sijoitettaisiin kotimaisuuteen. Se tarkoittaa, että Thaimaan matkat jätetään väliin ja sekin raha pannaan poikimaan kotimaisuuteen. Katsellaan vaikka pala Suomea pienissä erissä ja eri silmällä kuin aikaisemmin. Sekin on sijoitus kotimaisuuteen.

Emmekä tarvitse kiinalaista rahaa sellun tuotantoon. Kotimaan eurot kyllä riittävät kun vain oikein suunnataan. Sekä sellutehtaiden suunnittelijat kääntyisivät kotimaisten ihmisten puoleen, eivätkä lähtisi kauppaamaan omia mahdollisuuksiamme kiinalaisille. Nuo globalisaatiomiehet puhuvat aina omaan pussiinsa. Ei heitä kotimaan asiat ja hyvinvointi kiinnosta.

Se valtava summa, joka kärrätääm ulkomailee ottamaan samaa aurinkoa mikä täälläkin näkyy. He palaavat pussi tyhjempänä ja taskut tiliaisista tyhjinä. Vain kehuskelumahdollisuus työpaikalla ja tuttavien luona on matkan saalis. Eikä aina muista mittään.

Tietenkin matkalla voi näytellä upporikasta kohdemaassa kuten ennen Venjällä, anteeksi Neuvostoliitossa. Meistä suomalaisista tulisi varakkaita sijoittajia ja itsellinen kansa.

Sijoittamisessa on riskinsä, mutta ulkomaan matkassa riski on 100 %. Siitä ei jää mitään konkreettista. Nimenomaan uudet kohteet tuovat nopeasti vaurautta koko kansalle sijoittajan lisäksi. Vanhojen sijoituskohdeiten osto ja myynti edestakaisin omistajalta toiselle ei tuo kansakunnalle uutta. Pörssikauppa vanhoilla osakkeilla hyödyttää vain osakkeen aikaisempaa omistajaa ja vaatii aina arvonnousun.

Kommentointi on suljettu.

css.php