MITEN STANDARDIT SOPIVAT TIETOKONE- JA NETTIMAAILMAAN

Standardeilla on pyritty selkeyttämään ja säästämään kustannuksia monilla elämän tärkeillä aloilla. Tietokoneen ruudun kun avaa, esiin ryöpsähtää löysä höskä ammuttuna ympäri taulua. Tarvittavat komennot on etsittävä eri nurkista ja eteen pompsahtaa jokin eväitään jakeleva ruudukko ja kätkee alleen etenemistä auttavan kohdan. Termit on kuin alakoululaisen keksimiä. Anteeksi alakoululainen pysyisi asiassa. Puhuisi ymmärrettävää kieltä. Heitä huomattavasti nuoremmathan jokeltelevat.

Jostakin ajanjaksosta käytettiin kuvausta:”Viisastelijoiden aika.” Jos olisi valtuudet nostaisin nimityksen uudelleen käyttöön.

Onkohan konsulteilla osuutensa selvien asioiden sotkemisessa. Hehän pyrkivät myymään ns. osaamistaan jatkuvasti. Myyntitaktiikkaan kuuluu ettei mitään saa tehdä tyhjentävästi. Kerralla valmiiksi. Myyntihän tyrehtyisi.

Voisiko komennot edes kerätä yhteen nurkkaan selkeäksi kokonaisuudeksi, ettei niitä tarvitseisi keräillä yksitellen kuin huonona marjavuotena eri mättäistä yhden sieltä ja toisen täältä.

Asiantuntujat voivat kommentoida ja sanoa etten ymmärrä aiheesta mitään. Se olisi ainakin selkeä tieto.

Kommentointi on suljettu.

css.php