ANTEEKSIPYYNNÖLLÄ KUITATAAN HUIMATKIN VIRHEET.

Nyt ei ole enää tapana kieltää mitään mokaansa. Tyylitaiturien neuvot ovat menneet perille. Nyt kannattaa oikein kiirehtiä myöntämään ja pyytämään anteeksi. Kaikki ovat tyytyväisiä kuten myös anteeksipyytäjä. Hän selviää kuin koira veräjästä ja säästää mahdollisesti paljon rahaa.

Facebookin Zuckerberg on nyt viimeisin tapaus. Tosin hän muutaman päivän nikotteli tai neuvonantajat kävivät läpi mikä olisi tehokkain ilmaisutapa. Mitä sanoja tulisi käyttää, että yleisö nyyhkien hyväksyisi anteeksipyynnön. Vielä lupaus parantaa tapansa tuo lisäulottuvuutta. Eli lupaa, ettei enää koskaan tee näin.

Henkilölle ja firmalle alkaa uusi uljaanpi kausi ja tapahtuma saattaa olla hyvä ja halpa mainos, kun sen saa käännettyä hyödykseen. Vaatii vain nöyryyden näyttelemistä.

Suomalaiset politikotkin ovat oppineet uuden tavan. Saattaapa olla tuo inhimillisyyden näytteleminen ja näytelmän tahallinen aiheuttaminen edullista, vaikkapa vaalimainontana. Ja ilmaista.

Kommentti artikkeliin “ANTEEKSIPYYNNÖLLÄ KUITATAAN HUIMATKIN VIRHEET.”
  1. avatar Eero Heikkinen sanoo:

    Varsinkin tuottoisia väärinkäytöksiä kannattaa yrittää ja ottaa riski. Kannattaa kuitenkin jo ennakkoon valmistautua anteeksipyyntöön, että se sujuu mallikkaasti tarpeen vaatiessa.

    On tietenkin myös täyttä ymmärrystä vailla tehtyjä mokia, joissa anteeksipyyntö on todellista ja menetyksen vaara suuri. Niissä inhimillisyydellä on merkittävä osa kokonaisuutta.

css.php