KANSANVALTA TARVITSEE ISON REMONTIN. TODELLISEN REMONTIN.

Tämän päivän, pe 23.02.2018 HäSa:ssa, Liisa Hyssälä ja Jouni Backman esittelevät ajatuksiaan kansanvallan remontiksi. Kas kummaa politikot vahvistaisivat entisestään valtaansa puolueiden kautta. Kuitenkin he puhuvat kansanvallan vahvistamisesta. Tyypillistä polittista kansan huijaamista. Esitetään myönteisessä sävyssä, mutta toimitaan juuri päinvastoin.

Esitys sisältää vielä lisää yhteiskunnan kustannuksia eli kasvattaisi organisatioita lisähenkilöstöllä. Eli asiat ja valmistelut ja päätökset tulisivat taustahenkilöiden valmistelemina. Päätösten valmistelu siirtyisi taustalle entistä syvemmälle, mutta viestinnän valmistelisi polittinen avustaja tarkoituksenmukaiseen muotoon. Ministerien uudet avustajat olivat suoraan puolueiden käytettävissä, mutta valtion kustantamia.

Jouni Backman väläyttää listavaaleja, jolloin äänestäjä on täysin puoluekoneiston armoilla. Hän ei voisi äänestää henkilöä, vaan puoluepukari määrittäisi kenelle ääni menisi. ONKO SE KANSANVALLAN LISÄÄMISTÄ?

Puoluetukien määrää ehdotetaan lisättäväksi. Valtiolla on vielä velkamarkkinoilla luottoa. Eli otetaan velkaa ja annetaan puolueiden käyttöön. Rahojen käytöstä vastaavat muutamat puoluepomot käytännössä. Ja voihan niillä hankkia puoluelukaaleja tai muuta omaisuutta, vaikka mersuja puolueen käyttöön. Lisäksi verokertymää kutistettaisiin jäsenmaksujen verovähennysoikeudella. Eli lahjoittajia halutaan lisää ja samalla lisääntyy heidän sananvaltansa puolueiden kautta valtion asioihin. Yritystuet ja muut edut tulisivat kasvamaan. Jäsenmaksuihin voisi tulla porrastus. Eli eniten tukea antavat saisivat sananvaltaa ja samalla veroetua, joka on pois valtiolta.

Valtion talous ei politikkoja huoleta, kunhan puolueet voivat hyvin ja raha riittää.

Vaalirahoituksen rajaus on kansalaisille täky, kuten sotessa, rahapussin vahvuudesta riippumatta; mainoslause. Jonka tarkoitus on luoda myönteinen ilme yksityisten firmojen markkinoilletuloon terveydenhuoltoon.

KIRJOITIN MA. 15.09.2014 HÄSA:SSA OTSIKOLLA: ON AIKA OTTAA OIKEA DEMOKRATIA KÄYTTÖÖN SUOMESSA.
KIRJOITIS SAMASTA AIHEESTA MYÖS MA. 13.10.2014 HÄSA:SSA OTSIKOLLA: MIKSI PUOLUEET KÄYTTÄVÄT YLINTÄ PÄÄTÖSVALTAA. Juuri päinvastaisia ajatuksia kansanvallan vahvistamiseksi. Palaan näihin lähipäivinä

3 kommenttia artikkeliin “KANSANVALTA TARVITSEE ISON REMONTIN. TODELLISEN REMONTIN.”
 1. Ankkalinnan tyhmimmän miehen Jouni Bacmannin juttuja ei kannata ihan todesta ottaa, sillä jos Jounin pää olis lasia, niin kansalaiset näkisivät mitä sen päässä oikeasti liikkuu……

 2. Ankkalinnan tyhmimmän miehen Jouni Bacmannin juttuja ei kannata ihan todesta ottaa, sillä jos Jounin pää olis lasia, niin kansalaiset näkisivät mitä sen päässä oikeasti liikkuu……

  Eikä sitä ole paljon, mitä järjeksi voisi nimittää… Kaikkea muuta on sitäkin enemmän…

 3. Eero Heikkinen sanoo:

  Näyttää sille ettei kansanvalta juuri kiinnosta. Jos olisin politikko kertoisen siitä huoleni julkisuudessa, mutta tosiasiassa olisin todella mielessäni tyytyväinen tilanteeseen. Koska saisin politikkona huseerata vapaasti valtaa lisäten. Valtaa joka on kansalta pois.

  Jos kansa alkaa elää omaa elämäänsä ja lakkaa kiinostumasta yhteisistä asioista kuten nyt on jo pitkään näyttänyt, yhteiskunnan talouskaan ei ole kiinnostava. Vain oma hyvinvointi keinolla jos toisella. Sellainen yhteiskunta ei pysy pitkään pystyssä.

  Merkittävä osa päätöksenteosta on jo siirtynyt Keskiseen Eurooppaan, joka osaltaan on aiheuttanut ajattelun muutoksen.

  Mikäpä minä olen kansanvaltaa puolustamaan, mutta vien tämän projektin kuitenkin loppuun.

css.php