PERHEVAPAIDEN PUNTAROINTI JATKUU

Kokeillaanpa saadaanko teksti nyt julkisuuteen luettavaksi.

Kokoomuksen Timo Heinonen jatkaa perhevapaiden puintia. Heinonen kirjoittaa HäSa:ssa tänään 18.2. kauniisti kuinka he puolueena ovat isien, äitien ja pienten lasten asialla, mutta kun keskusta heitä estää tekemästä hyvää. Hurskastelulla ei ole mitään mittaa kun puolueet kalastelevat äänestäjiä. Kun tuntee polittisen toiminnan luonteen, Heinosen kirjoituksen utelyys hyökkää lehden sivulta silmille.

Olisi kansan asia laitaa politikot ajamaan todellisuuden pohjalta oikeita asioita, koko kansan hyväksi ja jättää äänien saalistus vähemmälle. Tuollainen haittaa jo maan asioiden todellista hoitamista. Tuohon syyllistyvät kaikki puolueet. Nyt oli kokoomuksen vuoro.

Sen verran Sipilälle tarvitsee antaa kunniaa, ettei hän, yritysmaailmaa tuntien, sorru pahinpiin ylilyönteihin. Hän osaa olla fiksusti vaitikin. Polittisissa yhteyksissä EK:kin sotkeutuu valitettavasti mauttomuuksiin ja mielikuvien luontiin. Sote on alue jossa mielikuvat ovat käytössä. Esim sanonta:”Lompakon vahvuudesta riippumatta.” Tuo lause on mielikuvamainontaa. Ei siinä ajeta sairaan etua, vaan yksityisten lääkäri- ja hoivafirmojen etua. Tuossakin asialla on kokoomus.

Kaikkien kansalaisten kannattaa aina paneutua, mitä asian esittäjä yrittää viestittää. Myös tätä tekstiä lukiessaan arviointi on paikallaan. Kukaan ei ole asenteista vapaa.

2 kommenttia artikkeliin “PERHEVAPAIDEN PUNTAROINTI JATKUU”
 1. Eero Heikkinen sanoo:

  Polittinen pelautuminen jatkuu. Osasta perhevapaa-asiaa keskustakin on valmis keskustelemaan. Takaraivossa soi vanha suomalainen sanonta:”Takki auki kuin karjanvälittäjällä.” Vai oliko se lehmäkauppiaalla ja takki oli nimenomaan nahkatakki väriltään musta tai tumma ruskea. Oikeastaan tuo sanonta kuvaa hyvin politikan hoitoa. Eikä perhevapaa ole ainoa laatuaan. Tapa on yleinen. Pulueet vääntävät toisiaan. No politikkahan on kompromisseja eli lehmäkauppojen salaista taidetta. Kun teet kaupan toisaalla, vaatii se vastaisuudessa ainakin vasikanvälitystä. Eli päädytäänkö ajatusikermässä siihen, ettei kokoomuskaan ole vielä täysin kaupungistunut. Kun nuo lehmäkaupat sujuvat.

  Tuli halaveerattua politikkaa. Mutta otan siitä vain sen verran vastuuta kuin pilapiirtäjä aiheestaan. Varsinainen syyllinen on aiheen aiheuttaja.

 2. Eero Heikkinen sanoo:

  Takki auki antoi vaikutelman reiluudesta, jota puheet ja etenkin puhetyyli tehostivat. Tuon sanonnan syntyaikaan lehmillä ei ollut EU:n korvamerkkejä. Lehmäkauppoja sai tehdä vapaasti.

  Sanonnan synty paljastaa ettei suomalainen maaseudun karjatilallinen kaikkea uskonut. Hän tunnisti tyypin ja sanonnan muodossa pani havaintonsa kiertoon. Muidenkin käyttöön.

  EU rajaa lehmäkauppoja, mutta ei politikan yhteydessä, jossa se saa vapaasti rehottaa. Tunnistaako nykyiset lehmäkaupan osapuolet tuon kaupantekotyylin. Muka takki auki reilusti.

css.php