HALLITUS JALOSTAA YLÄLUOKAN SOSIAALITURVAA ALKEMIAAN PERUSTUVALLA MENETELMÄLLÄ SALONKIKELPOISEKSI.

Ei ole niin rikasta ettei ilkeäisi alkemistisen prosessin läpi käynyttä salonkikelpoiseksi muuttunutta sosiaaliturvaa hyödyntää.

Kansalle koituu vain lisäkustannuksia taksojen korotuksena tarvitsemistaan palveluista lisääntyvien kulujen kattamiseksi. Heillehän sote ei muuta kustannusperusteista muutosta lupaa.

Hallitus lisää hyvin toimeen tulevien etuja samalla kun se kuristaa kansan alapäässä olevien etuja vedoten valtion huonoon taloustikanteeseen ja velkaantumisen taittamistarpeeseen.Tämä on ristiriitaista, mutta tehokasta puoluepolitikkaa etenkin kokoomukselle ja edullista heidän kannattajilleen. Tämä näkyy tänään julkistetuissa kannatuslukemissa. Valinnanvapaus on nyt kokoomuksen kannatusveturina.

Höttöä politikkaa tuottava keskusta on jäänyt maakuntahallintonsa vangiksi. Siitä ei mielletä keskustan äänestäjille syntyvän mitään etua. Vain vaivaista, huonosti hyödynnettävää valtaa ja sekin vuosien päässä ja vaalien varassa.

Alkemistithän olivat vakuuttuneita omista teorioistaan tehdä vähenpiarvoisesta metallista kultaa. Eivät arvanneet, että se toteutuisi vasta 2017 Sote-lakien mahdollistamalla menetelmällä. Ja vain yhden puolueen kannattajille.

Jos hallintarekisteri toteutuu puolue on saavuttanut täydellisesti tavoitteensa edunvalvojana.

4 kommenttia artikkeliin “HALLITUS JALOSTAA YLÄLUOKAN SOSIAALITURVAA ALKEMIAAN PERUSTUVALLA MENETELMÄLLÄ SALONKIKELPOISEKSI.”
 1. Eero Heikkinen sanoo:

  Hallitus ottaa jatkuvasti kantaakseen uusia yksilölle ennen kuuluneita taloudellisia vastuita. Olisi luullut tämän hallituksen jo hoksaavan niiden tuhovaikutus kansantalouteen monella eri tavalla. Mutta ei. Demokratia pitää huolen jatkuvuudesta. Kansa kyllä vaatii lisää vastuidensiirtoa. No jäähän rahaa enemmän huvituksiin ja matkailuun ym muuhun mukavaan. Valmiille oppii vähälläkin äänestäjien koulutuksella.

  Terve ylpeys on hävinnyt koko kansasta.

  Etuja on helppo lisätä, mutta ylivoimaista päästä niistä erilleen. Demokratia ja callupit pitävät siitä huolen jatkuvalla kannatusmittauksella.

  Toivottavasti nuorista nousee uusi alkemistien aalto ja he onnistuvat kullanteossa ja pelastavat kansantaloutemme sekä tuplaavat etujenlisäämismahdollisuuden.

 2. Eero Heikkinen sanoo:

  Jollakin tavalla meidän on päästävä irti vaatimusten ja etujen toteutusten oravanpyörästä. Normaalilla politikalla tuskin on irrottautumisen mahdollisuutta. Tämä tauti on henkistä lajia ja siltä suunnalta myös lääkkeet on etsittävä.

  Pystyisikö elinkeinoelämä oma aloitteisesti luopumaan yhteiskunnan tuista ja näyttävällä mainoskampanjalla kertoisi sen suomalaisille. Osakkeenomistajat tyytyisivät osingonjaossa muutamaan välivuoteen ja kohtuullisuuteen jatkossakin.

  Jostakin uudistus on alotettava. Tällaisesta muutoksesta pystyisi käyttämään niinkin arvokasta nimitystä kuin uudistus. Puhutaan muuttuvasta yhteiskunnasta niinkuin se olisi aina myönteistä ja eteenpäin vievää. Elämme nyt tuhoavan muutoksen aikaa. Tuhoamme aineelliset ja henkiset edellytyksemme. Eikä se koske vain meitä suomalaisia.

  Keksimme keinoja torjua tuhoja, mutta kiihdytämme tuotantoa vähentämällä jatkuvasti ihmistyötä. Tavotteet ovat vastakkaiset. Yritämme pitää ostovoimaa yllä, josta olemme riippuvaisia, mutta samalla kuitenkin vähennämme kuluttajien mahdollisuuksia ansaita korvaamalle heidät energialla robotiikan avulla. Se hetki on lähellä kun kehitys näyttää nurjan puolensa. Vaikutus on vielä piilossa.

  Tahto on liikkeelle paneva voima. Hyvässä ja pahassa.

 3. Eero Heikkinen sanoo:

  Entäpä jos!!! valinnanvapaus on pakko polittisista (hallituksen lupausten lunastamiseksi) syistä pakko suorittaa. Toteutettaisiinkin se keskitetyllä ajanvarauksella nettiä ja puhelinta hyväksi käyttäen ns. yhdeltä luukulta. Asiakas voisi valita vapaana olevista palveluista hänelle sopivan ajan, palvelun tarjoajan ja lääkärin, vaivaansa hoitamaan. Joka kerta erikseen vuoden sitoutumisen sijaan hoidon vaikuttavuusarvion pohjalta. Yhteiskunta maksaisi tehdystä työstä kuten kapitalistisessa yhteiskunnassa on ollut yleinen ja ainut oikea tapa. Potilaalla pitää olla oikeus valita omaa äidinkieltään puhuva lääkäri, kuten Vaasan ruotsinkieliset ovat omalta osaltaan esittäneet.

  Suunniteltu vuotuisen könttäsumman maksaminen potilaan arvioiduista vaivoista viittaa aivan muuntyyppiseen toimintaan ja jos maksu vielä suoritetaan etukäteen.

  Valinnanvapaus tuntui äänestäjistä alkuun hyvälle. Pettymyksen aiheutti tuo vuoden sitoutuminen, joka saattaa monelle osoittautua jopa kohtalokkaaksi. Bisnesfirmat haluaat pitää asiakkaistaan kiinni kuten yritystoiminnassa on tapana. Ja sitä olettamusta vuoden sitoutumisvaatimus todistaa. Ei siinä potilaan (lue asiakkaan) tarpeet paina kun laki vaatii jatkamaan ”suhdetta”.

  Jos sote-uudistuksesta tehty vaikuttavuusarvio kertoo 3 miljardin säästöistä on se polittisesti tarkoituksenmukainen. Eli polittisia virkanimityksiä mukaille ilmaistuna, valittiin sopivin arvio tarjolla olevista ja oletettiin sen olevan uskottava. Hallituspuolueiden kansanedustajien on pakko uskoa eduskuntaryhmästä erottamisen uhalla.

 4. Eero Heikkinen sanoo:

  Nyt olisi hyvä hallituksen esittää kaikki säästöjä tuovat soten osat luettelomaisesti ja euroiksi laskettuna. Toisena osiona kustannuksia lisäävät tekijät. Kaikki lyhyesti ja selväkielisesti.

  Vertailun aikaansaamiseksi joku puolueista riippumaton asiantuntija tekisi vastaavasti samalla kaavalla omansa.

  Yleisö voisi kommentoida omilla näkemyksillään molenpia esityksiä. Siitä syntyisi mini kansanäänestys.

  Uskaltaako hallitus tällaiseen ryhtyä????????? Vai tyyssäisikö koko sote näihin tietoihin…….

css.php