SOTELINJAUKSEN TOTUUDEN VOI LUKEA TÄMÄNPÄIVÄN 6.6.17 HÄ. SA. SIVULTA A9. PIENI SOTEYRITYS MYYTIIN TODELLA ISOLLE TOIMIJALLE.

ESPERI CARE OSTI HOIVIAN.

Oliko kaupan julkaisun ajoitus suunniteltu vai sattuma heti luottamuslauseäänestyksen seuraavana päivänä.

Myös kiinteistöt myydään Ruotsalaiselle sijoitusyhtiölle.

Myynnin syy: ”Pienet toimijat ei pärjää”.

Pienet syödään kilpailutuksella pois markkinoilta monopoliaseman saavuttamiseksi, joka mahdollistaa hintojen noston ja hyvän tuottavuuden.

Esperi Care on myyty Englantilaiselle sijoitusyhtiölle. Myyjänä Suomalainen sijoituyhtiö CapMan. Varmaan tulemme näkemään uusia omistajanvaihdoksia. Sitä mukaa kuin yrityksen myyntiarvo nousee monopoliaseman vahvistumisen myötä.

Miksi sijoittajat ovat kiinnostuneet suomalaisten hoivaamisesta. Kannattaa mielessään vastata kysymykseen.

3 kommenttia artikkeliin “SOTELINJAUKSEN TOTUUDEN VOI LUKEA TÄMÄNPÄIVÄN 6.6.17 HÄ. SA. SIVULTA A9. PIENI SOTEYRITYS MYYTIIN TODELLA ISOLLE TOIMIJALLE.”
 1. kuningasjätkä sanoo:

  Niinpä… Aika läheltä jo alkaa liipata, että kohta pääsen toteamaan sen; ”mitäs minä sanoin”-lauseen?

 2. kuningasjätkä sanoo:

  Mutta ottakaapas selvää, keitä näinen sijoitusyhtiöiden takana oikeasti istuukaan, voitte yllättyä…

 3. Eero Heikkinen sanoo:

  Mehän emme tiedä ketkä todellisuudessa ovat lopullisia omistajia. Omistusta voidaan ketjuttaa usean yrityksen kautta sellaisissa maissa, jotka ovat lainsäädännöllään mahdollistaneet salailun ja usein samalla edullisen verokohtelun. Mistä me tidämme vaikka hallinnossamme istuu näin verovaroin tuettujen yritysten lopullisia omistajia. Kun eivät tutkivat journalistitkaan saa kaikkea selville kuukausien tutkimuksillaan.

  Ainut varma KATKO edelläkerrotulle ongelmalle on ettei lainsäädännöllä mahdollisteta verovaroista liikevaihtonsa saavien yritysten markkinoilletuloa. Yritysten tulee hakea markkinat ja liikevaihtonsa vapailta markkinoilta kaupallisin perustein. Ei polittisin päätöksin, koska se mahdollistaa korruption, joka voi olla jo suullisin sopimuksin olemassa. Sote on puhe-etäisyydellä korruption kanssa.

css.php