SUNNU CAR CENTTERIN ELÄMÄ JATKUU JA VOI HYVIN

TÄLLE SE NÄYTTÄÄ JA NÄIN SE EHKÄ ONKIN.

Olen vältellyt upottamasta lusikkaani paikallispolitiikan soppaan. Jos kuitenkin toisi vanhan, hyväksi havaitun periaatteen esiin. Pääasian erottaminen sivuasioista on aina nopeuttanut hyvän lopputuloksen saavuttamista. Ja pysymistä tosiasioissa asiallisesti.

Asiat jotka nopeuttivat sunnu car utopian päättymista ansaitsisivat erityistunnustuksen. Muilta osin jakoon pitäisi panna maankuulu Mämmilä-palkinto.

Politiikassa pääasia ei ole pääasia. Se jota pitäisi pitää pääasiana on vain väline jolla pyritään politiikan pääasiaan. Eli oman kannatuksen ja puolueen kannatuksen nostoon.

Kuntien höynäyttämisellä on pitkät perinteet. 70-luku oli aika villiä. Yritykset ja yritystä suunnittelevat kilpailuttivat kuntia tarjoamaan toinen toistaan parempia ehtoja.

Uusi, kalliin oloinen puku ja pari kiiltävää sormusta ja hyvin harjoiteltu yritysesittely, runsaine uusine työpaikkalupauksineen tekivät yleensä vaikutuksen. Saapuminen paikalle mustalla mersulla hieman myöhässä alleviivasi kiirettä ja vaurautta.

Tuntuu hassulle, mutta tuo oli elävää elämää tuolloin. Onkohan nämä tehokeinot vielä käytössä sellaisenaan tai pävitettyinä versioina.

Verovaroilla on helppo ottaa suuriakin riskejä. Vastuu on yhteistä ja tappiot  saadaan näyttämään satsauksilta ja uppoavat budjettien uumeniin. Ja taas pääsee heittämään noppaa Afrikantähti pelissä.

Hauho 04.03.2016

Eero Heikkinen

 

 

Kommentointi on suljettu.

css.php